HANDELSBETINGELSER


Tiny Papers
CVR: 37114170
Fyensgade 9, 2.th

2200 København N

Betaling

Tiny Papers modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er danske kroner (DKK) og er incl. moms.

Tiny Papers bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi tilbyder gratis fragt for ordrer over 500 DKK. Fragt for ordrer under 500 DKK: 50 kr. Levering i Danmark indenfor 5 hverdage. Hvis det haster, så send os gerne en mail på [email protected], så ser vi hvad vi kan gøre.

Fragtskader

Når pakken ankommer er det vigtigt at du, INDEN du kvitterer for modtagelsen, undersøger om emballagen og evt. varen er beskadiget. Hvis den er det, skal du gøre indsigelse, og på din kvittering angive hvad der er galt, f.eks. "højre hjørne er beskadiget" eller lignende. Hvis du undlader dette, kan transportselskabet frasige sig ethvert ansvar for transportskaden. Du skal straks give besked ved skade til os, senest inden for 2 hverdage.

Tag gerne foto af emballagen inden du pakker varen ud, så er du sikker på at have dokumentation, hvis det skulle vise sig at varen er beskadiget.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet.

Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

OBS: Inden du sender en vare retur SKAL du kontakte Tiny Papers, idet vi muligvis ikke behøver at få varen retur. Vi kan til tider nøjes med at se et billede af skaden. Send en mail med billededokumentation samt ordrenummer til [email protected]

Sendes varen retur uden aftale afholder vi IKKE omkostningerne til returneringen.

Fortrydelsesret

Ønsker du at bytte en vare, skal du blot lave en ny ordre på det du ønsker - vi har desværre ikke mulighed for at ombytte via samme ordre.

Der gives 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen.

Du kan i den periode udpakke og undersøge varen, men du må ikke forringe varens værdi eller tage den i brug. Varer, hvor emballagen er manglende eller ødelagt, og hvor denne er en forudsætning for at kunne gensælge varen, kan ikke tages retur.

Bemærk at varer ikke må have lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer, dyr eller røg.

Ved returnering af en vare, der har været taget i brug, hæfter du for en eventuel værdiforringelse af varen. Værdiansættelsen foretages af Tiny Papers. Det pålægger Tiny Papers at dokumentere, at der er sket en værdiforringelse af varen.

Værdiforringelsen forstås som forskellen mellem købsprisen og varens generelle handelsmæssige salgspris med den pågældende forringelse.

Når du benytter fortrydelsesretten skal du altid selv betale for returfragten, når du returnerer en vare.

Ved returnering er det dig som køber der hæfter for varen, hvis den forsvinder eller beskadiges i forbindelse med returforsendelsen. Når du fortryder et helt køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres. Ved manglende afhentning af en forsendelse, returneres pakken til os.

Standard-fortrydelsesformularen finder du her.

Er uheldet ude og tingene ikke passer, kan du selvfølgelig fortryde købet inden fristen på de 30 dage. Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til det betalingskort ordren er betalt med. Refundering sker hurtigst bagefter, og maks inden 10 hverdage efter den er kommet Tiny Papers i hænde.